neděle 1. prosince 2013

Air Munzee a Easy as Pi

Hon na munzee odznaky pokracuje a prvni vysledky se dostavily :) v podobe Easy as Pi a Air Munzee. Ziskat prvni jmenovany tedy Easy as Pi, byl docela adrenalin :) jak poznamenal Skleba, vlastne jsme jej dosahli ve stejny casovy usek. Pro ziskani tohoto odznaku je zapotrebi ziskat za 24 hodin presne 314 bodu. Pri trose planovani a stesti to jde uhrat ;) Spocital jsem si vecer, ze muj bodovy zisk je aktualne 250 bodu, tak jsem si rekl, ze rano udelam dva motely po triceti bodech a dostanu se na 310 a 4 body doladim kvizem. Rano jsem zjistil, ze jeden motel je Sklebovo, ktery take usiloval v ten samy casovy okamzik o 314 bodu a mym odlovem bych mu snahu naboril, takze zmena planu, prepocitat a jede se dal. Ve finale jsem si vubec neuvedomil, ze v prvnim motelu Skleba obsadil prvni misto, takze mym odlovem dostava take body. Coz se nakonec stalo :) ale stesti bylo, ze jsem se bodove trefil a Skleba mel 314 bodu driv nez chtel doladovat, jeste ze si toho rano vsiml a dal uz nezakladal :) Nakonec to dobre dopadlo a oba jsme slavili uspech :)

Podminky pro druhy odznak Air Munzee, jsou takove, ze clovek musi za 24 hodin odlovit a zalozit presne 23 kusu munzee, coz uz neni takovy problem, jako laborovani s pickem ;)

- vsechny odznaky naleznete zde:  http://munzee.stod.cz/odznaky

2 komentáře:

Ladislav Boháč řekl(a)...

Nevím, jak se mi to podařilo, ale Easy as Pi badge jsem nějak získal náhodou :). Každopádně gratulace, Určitě to nebylo jen tak, zvláště k počtu deploydnutých munzee.

3am řekl(a)...

Také gratuluji, někdy to jde samo 😉