pátek 14. prosince 2012

Suvenyr 12-12-12



Ani jsem netusil, ze GS chystal na den 12-12-12 suvenyr :-O a to ze jsem jej ziskal je vicemene nahoda. Rano jsem se probudil trochu driv nez obvykle, coz se nestava prilis casto a zapnul notase. Precetl jsem nove zpravy a kouknul na FB a tam jsme trochu v soku cetl toto:


Nezapomeňte DNES (12.12.2012) odlovit (A ZALOGOVAT) nějakou keš či navštívit (A ZALOGOVAT) nějaký event. Získáte suvenýrek, který už nikdy nebude k dispozici - 12-12-12. Pozor ale, je třeba zalogovat opravdu tento den, pozdější (zpětné) logování tento suvenýr již nedodá.


Nejde sice o zivot, ale trochu by me mrzelo, nemit tento datumovy suvenyr ve sbirce a zvlast kdyz se jedna o datum mne tak blizky a kazdy rok oslavujici ;) a tak jsem vseho nechal a zacal rychle, zmatene logovat vcerejsi dvanactkovy event. Kdyz jsem klik na odkaz pro logovani a zobrazil se mi automaticky aktualni datum 12.12.2012 teprve mi doslo, ze amici jsou vlastne casove posunuty a existuje nadeje, ze bych mohl stihnout zalogovat vcas jeste v limitu. Samozrejme jak jsem pospichal a zbrkle se snazil rychle zalogovat, vybral jsem misto Attended - Will Attend :-O koukam na suvenyry, zadny nepribyl :( aha, uvedomuji si co jsem provedl a hned menim typ logu, potvrzuji, ale suvenyr porad zadny :( tak takhle to asi nefunguje, prepinam rychle na dalsi vcerejsi dvanactkovy event, soustredim se na spravne vybrani typu logu, pisu kratky log a odesilam, tentokrat uz mi GS gratuluje k ziskani noveho suvenyru a ja mam radost, ze se mi to po vsech komplikacich povedlo :-D jeste jsem premyslel o te hlasce, ze tento suvenyr nebude mozne zpetne logovat se starym datem, protoze vzdy to u techto datumovych suvenyru GS umoznoval, jenze ted mam overeno, ze to opravdu nelze a kdo nezalogoval kes 12.12.2012 tomu uz se ziskani suvenyru nepovede :(

Žádné komentáře: